博士2年 学生(博士後期課程)

塩飽 黎 (Rei SHIWAKU)

E-mail: tck59489<at>st.yamagata-u.ac.jp
スパムメール防止のため、半角@を<at>にしています。

研究業績

[7]"Compactly Designed Organic Complementary D-Type Flip-Flop Circuits Fabricated with Inkjet Printing"
Kazuma Hayasaka, Hiroyuki Matsui, Yasunori Takeda, Rei Shiwaku, Yasuhiro Tanaka, Takeo Shiba, Daisuke Kumaki and Shizuo Tokito
Advanced Electronic Materials, Accepted.
[6]"Printed organic inverter circuits with ultralow operating voltages"
Rei Shiwaku, Hiroyuki Matsui, Kazuma Hayasaka, Yasunori Takeda, Takashi Fukuda, Daisuke Kumaki and Shizuo Tokito
Advanced Electronic Materials, 3, 1600557 (2017).
[5]"Printed 2 V-operating organic inverter arrays employing a small-molecule/polymer blend"
Rei Shiwaku, Yasunori Takeda, Takashi Fukuda, Kenjiro Fukuda, Hiroyuki Matsui, Daisuke Kumaki and Shizuo Tokito
Scientific Reports, 6, 34723 (2016).
[4]"Free-standing organic transistors and circuits with sub-micron thickness"
Kenjiro Fukuda, Tomohito Sekine, Rei Shiwaku, Takuya Morimoto, Daisuke Kumaki and Shizuo Tokito
Scientific Reports, 6, 27450 (2016).
[3]"Fabrication of ultra-thin printed organic TFT CMOS logic circuits optimized for low-voltage wearable sensor applications"
Yasunori Takeda, Kazuma Hayasaka, Rei Shiwaku, Koji Yokosawa, Takeo Shiba, Masashi Mamada, Daisuke Kumaki, Kenjiro Fukuda and Shizuo Tokito
Scientific Reports, 6, 25714 (2016).
[2]"Control of threshold voltage in organic thin-film transistors by modifying gate electrode surface with MoOX aqueous solution and inverter circuit applications"
Rei Shiwaku, Yudai Yoshimura, Yasunori Takeda, Kenjiro Fukuda, Daisuke Kumaki and Shizuo Tokito
Applied Physics Letters, 106, 053301 (2015).
[1]"Fully-printed high-performance organic thin-film transistors and circuitry on one-micron-thick polymer films"
Kenjiro Fukuda, Yasunori Takeda, Yudai Yoshimura, Rei Shiwaku, Lam Truc Tran, Tomohito Sekine, Makoto Mizukami, Daisuke Kumaki and Shizuo Tokito
Nature Communications, 5, 4147 (2014).