修士2年 学生(博士前期課程)

早坂 和将 (Kazuma HAYASAKA)

E-mail: tyt71787<at>st.yamagata-u.ac.jp
スパムメール防止のため、半角@を<at>にしています。

研究業績

[3]"Compactly Designed Organic Complementary D-Type Flip-Flop Circuits Fabricated with Inkjet Printing"
Kazuma Hayasaka, Hiroyuki Matsui, Yasunori Takeda, Rei Shiwaku, Yasuhiro Tanaka, Takeo Shiba, Daisuke Kumaki and Shizuo Tokito
Advanced Electronic Materials, Accepted.
[2]"Printed organic inverter circuits with ultralow operating voltages"
Rei Shiwaku, Hiroyuki Matsui, Kazuma Hayasaka, Yasunori Takeda, Takashi Fukuda, Daisuke Kumaki and Shizuo Tokito
Advanced Electronic Materials, 3, 1600557 (2017).
[1]"Fabrication of ultra-thin printed organic TFT CMOS logic circuits optimized for low-voltage wearable sensor applications"
Yasunori Takeda, Kazuma Hayasaka, Rei Shiwaku, Koji Yokosawa, Takeo Shiba, Masashi Mamada, Daisuke Kumaki, Kenjiro Fukuda and Shizuo Tokito
Scientific Reports, 6, 25714 (2016).